Στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση, χρειάζονται επειγόντως.. Γυαλιά και ακουστικά !!



    
    Έχουμε και λέμε. Θα έπρεπε αυτή η Κυβέρνηση να έχει προχωρήσει με πολύ πιο γρήγορα βήματα στη στελέχωση του κράτους. Αν ήταν στην οπτική μας γωνία, ότι θα πιάναμε Πάσχα για να έχουμε ένα πραγματικά αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης των Προϊσταμένων, των Διευθυντών κλπ. εάν δεν μας προέκυψε εξ ανάγκης στο δρόμο αυτή η καθυστέρηση, που δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ αυτό, τότε θα έπρεπε σύντροφε Αντιπρόεδρε, να έχουμε διορίσει τους κομματικούς εγκάθετους για ένα εξάμηνο και να πούμε ότι σε 6 μήνες θα αποκαταστήσουμε την αξιοκρατία.
    Το δεύτερο σημείο καθυστέρησης αφορά στα ζητήματα πραγματικής ανάπτυξης. Διότι παρουσιάζεται μια σημαντική υστέρηση σε εκείνα τα νομοσχέδια που αφορούν στην ανάπτυξη. Και είναι αναγκαίο να υπάρξουν, για να δώσουν και τη νότα της προοπτικής και της αισιοδοξίας.
    Και το τρίτο σημείο, είναι όλη εκείνη η αίσθηση, που πρέπει να υπάρχει στο λαό και που θα αποκαθιστά την αίσθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως για παράδειγμα το φορολογικό νομοσχέδιο, ασχέτως αν θα αποδώσει του χρόνου.
Αυτά είναι τρία σημεία, τα οποία κάποιος μπορεί εύκολα να τα βάλει στα πλην αυτής της Κυβέρνησης.
Και δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό γκρίνιας που ακούγεται δεν είναι από την κοινωνία, αλλά είναι μέσα από διάφορα σημεία του ΠΑΣΟΚ. Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτό σχετίζεται άμεσα με τις προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες του καθενός μας. Αυτός, που θα αποδείξει, θα πει στον εαυτό του ότι οι πικρίες και η αντίθεσή του δε στηρίζεται στο ότι απογοητεύτηκε η φιλοδοξία του να είναι κάτι σπουδαίο μέσα στο ΠΑΣΟΚ….
Σχόλιο:
Πάμε καλά λέει ο κ. Ξυνίδης αλλά έχουμε και τρία αρνητικά σημεία στον απολογισμό μας.

Ήρθε Πάσχα και ακόμα να στελεχωθεί και να λειτουργήσει πλήρως το κράτος, ανάπτυξη ακούμε αλλά δεν την βλέπουμε και τέλος υπάρχει και ένα θέμα σχετικά με την αίσθηση δικαιοσύνης.
Ασήμαντα πράγματα δηλαδή, ψιλοπροβληματάκια για τα οποία κατά κύριο λόγο μόνο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ γκρινιάζουν.....
Δηλαδή κ.Ξυνίδη η κοινωνία είναι ευχαριστημένη, συμφωνεί με όλα αυτά που κάνετε και αυτά που είπατε ότι δεν κάνατε;;
Μήπως δεν βλέπετε και δεν αφουγκράζεστε τα προβλήματα, τις ανησυχίες και την απόγνωση των Ελλήνων;;
Aφου εσείς βλέπετε τρία αρνητικά σημεία στο ΠΑΣΟΚ, εμείς να μην βλέπουμε άλλα τόσα;;
Nομίζω ότι στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση, χρειάζονται επειγόντως..
Γυαλιά και ακουστικά !!

Σχόλια