Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Σχέδιο για εμάς.. χωρίς εμάς

Η Ε.Ε έχει έχει καθορίσει ένα σχέδιο επιλογών για να βοηθήσει την Ελλάδα, να ξεπεράσει την βαθιά οικονομική κρίση.
Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο θα παρουσιασθεί την επόμενη εβδομάδα στους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών.

Αναφέρεται επίσης ότι έχει επεξεργασθεί-συμπεριληφθεί στο σχέδιο, μια πιθανή συμφωνία εγγυήσεων δανειοδότησης, μεταξύ Ελλάδας και χωρών της Ε.Ε. 

Ο επίτροπος της Ε.Ε Olli Rehn έχει αναφέρει σε αρκετές περιπτώσεις ότι, η Ε.Ε προετoιμάζεται να προτείνει έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό για τον συντονισμό των ενεργειών, αν ζητηθεί από τις Ελληνικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.