Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Άν είναι να χάσουμε, να χάσουμε μαχόμενοι....

"Άν είναι να χάσουμε, να χάσουμε μαχόμενοι και οχι σαν τον Καραμανλή ..."

Ποιος τα είπε αυτά; 
O "στρατάρχης" Πάγκαλος αναφερόμενος στην οικονομική κρίση.
Τα είπε αυτός που όταν χρειάστηκε, έδειξε στην κρίση στα Ιμια πως μάχονται από το κανάλι του Μega, που βρισκόταν.

Έδειξε επίσης στη συνέχεια δείγματα υψηλής στρατηγικής, πατριωτισμού και μαχητικότητας, με την περίφημη φράση: αέρας θα πάρει τη σημαία από τα Ίμια και δεν θα την αντικαταστήσουμε"! 

Δεν θέλουμε άλες νίκες από εσάς .....

Δεν δικαιούσθε να μάχεστε άλλο κ. Πάγκαλε, αρκετά φτάνει ως εδώ....

1 σχόλιο:

  1. Κι όμως!!! Ξέρετε τι μάχη έδωσε εκείνη τη νύχτα των Ιμίων ο Πάγγκαλος στο mega! Πάλευε με τα μικρόφωνα, τους δημοσιογράφους, τις κάμερες...ήταν στενή και η καρέκλα του studio. Πέρασε δύσκολες καταστάσεις...άντεξε... και βγήκε νικητής!!! Ούτε τουαλέτα δεν πήγε όσο διαρκούσε η εκπομπή!!! ΉΡΩΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.