Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Θα μας σώσουν.. άν χρειαστεί

Σε σχέδια ανάγκης για τη διάσωση της Ελλάδας σε περίπτωση που οι κερδοσκοπικές επιθέσεις συνεχιστούν αναφέρεται το περιοδικό Der Spiegel. Τα σχέδια που φέρουν και γερμανική σφραγίδα μπορούν να υλοποιηθούν εντός 48 ωρών.

Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα θα αποτρέψει μόνης της τη χρεοκοπία, ολιγομελής ομάδα εργασίας της ΕΕ επεξεργάζεται μέτρα διάσωσης. Όπως υποστηρίζει το εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό Der Spiegel, η ομάδα αυτή αποτελείται από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Κομισιόν αλλά και κυβερνητικούς αξιωματούχους ορισμένων κρατών μελών, μεταξύ αυτών της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Στο εκτενές άρθρο του Der Spiegel αναφέρεται, ότι το πακέτο οικονομικής βοήθειας ύψους έως και 25 δις. ευρώ θα αποτελείται από δάνεια και εγγυήσεις εκ μέρους των χωρών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Όπως φαίνεται να διαβεβαιώνει ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικών, Γιόργκ Άσμουσεν, εάν χρειαστεί το ποσό αυτό “μπορεί να καταβληθεί μέσα σε 48 ώρες”. 
Από: Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.