Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Έτσι Πολεμάει τη φτώχεια το ΠΑΣΟΚ !!!!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ !!!!
ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;;;;

Η επιστολή του γενικού διευθυντή του ΠαΣοΚ κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου προς τον νομάρχη Αθηνών κ. Ι. Σγουρό με την οποία του ζητεί 1 εκατ. ευρώ ως συμβολή της Νομαρχίας στη διοργάνωση του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Οι σοσιαλιστές από 140 χώρες, όπως αναφέρεται στην επιστολή, θα καταπολεμήσουν τη φτώχεια και θα συζητήσουν για τις κλιματικές αλλαγές, την παγκόσμια οικονομία, την εδραίωση της ειρήνης και πολλά άλλα θέματα

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΊ ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΣΕΠΗ ΜΑΣ !
    ΠΑΛΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΝΥΜΟΣΗΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.