Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

...αλλά ας μείνει και λίγο στην Αθήνα!


Όποιος πιστεύει ότι ο Γιώργος μετά την τελευταία μεγάλη περιοδεία του σε τέσσερις πρωτεύουσες (πήγε και Λουξεμβούργο για όσους το αγνοούν) σταματάει τα ταξίδια, πρέπει να αναθεωρήσει άποψη. Όχι μόνο γιατί μεθαύριο πάει Βουδαπέστη για μια ομιλία σε ένα πανεπιστήμιο και αμέσως μετά Βρυξέλλες για επαφές και συναντήσεις (επίσης τη μεθεπόμενη εβδομάδα ξαναπάει Βρυξέλλες, για σύνοδο κορυφής), αλλά γιατί στην ατζέντα του υπάρχουν κι άλλα.
Όπως για παράδειγμα, ένα ταξίδι στα Εμιράτα με τα οποία εσχάτως έχουμε ανοίξει πολλές παρτίδες, και τον Ιούνιο- 19 συγκεκριμένα- Κίνα! Γιατί ταξιδεύει τόσο πολύ; Γιατί όπως λένε οι άνθρωποί του, «ο Γιώργος έχει πειστεί ότι με το να κάθεται στην Ελλάδα και να διαχειρίζεται την εσωκομματική μιζέρια, δεν γίνεται τίποτε. Έξω κάνει επαφές και προωθεί πράγματα». Πάντως, καλά είναι αυτά, αλλά σε κάνα διάλειμμα ας μείνει στην Αθήνα, διότι αυτός είναι Πρωθυπουργός της χώρας, δεν είμαι εγώ. Ούτε ο Πάγκαλος.
Εντάξει;
(TA NEA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.