Πονάει στομάχι, κόβει κεφάλι......

«Η εικόνα και το περιεχόμενο της πολιτικής μας δεν έχουν και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Θα έλεγα ότι δεν έχουν σχέση και με το ΠΑΣΟΚ», εκτιμά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ των κορυφαίων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης σε δηλώσεις του στη Realnews, καλώντας τον πρωθυπουργό να αλλάξει πορεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «γροθιά στο στομάχι του ΠΑΣΟΚ» τα νέα μέτρα και ασκεί δριμύτατη κριτική στους μέχρι σήμερα χειρισμούς του οικονομικού επιτελείου.
Όπως ο υπογραμμίζει, ο Γιώργος Παπανδρέου «οφείλει επειγόντως να λειτουργήσει και ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να καλύψει την απόσταση, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα ή πραττόμενα»
Ο Κώστας Σκανδαλίδης αναγνωρίζει ότι «αυτά καθαυτά τα μέτρα είναι μονόδρομος», επισημαίνει ωστόσο πως «η διαχείριση της πολιτικής που τα επέβαλε, έχει μεγάλα κενά», ενώ μεταξύ άλλων μιλά για «συνεχή διολίσθηση και αλλαγή στόχου και ακατάσχετη μετρολογία που δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο».

Ο κ. Σκανδαλίδης παραδέχεται ότι οι μάχες που δίνει ο πρωθυπουργός είναι σκληρές, σημειώνει όμως ότι «στη δραματική του ομιλία της περασμένης Δευτέρας ένιωθα μία απόσταση να τον χωρίζει από την κυβέρνηση και το κόμμα του, που μάλλον αμήχανα τον άκουγαν».

Σε ό,τι αφορά στο ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει ότι «κάποιοι θέλουν να το βγάλουν στο περιθώριο ή, ακόμη χειρότερα, να το διαγράψουν από τον πολιτικό χάρτη. Επαναστατώ στην ιδέα ότι το Κίνημα, με την πολυκυματική του διαδρομή και την τεράστια προσφορά του στον τόπο, οφείλει να αποδεχτεί την αυτοκατάργησή του

Από: naftemporiki

Σχόλια