Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

Κοιτάξτε πως έχουν καταντήσει το Λιμενικό Σώμα...

Αυτή είναι  η Ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος στο site   του Υπουργείου ΠΡΟΠΟ.
Όπως αναφέρει είναι υπο διαμόρφωση.
Το ίδιο λέει εδώ και 6 μήνες !!!!
 Αυτό είναι μια άλλη σελίδα  του Λιμενικού  (με link το ΥΕΝ που έχει καταργηθεί)


Τέλος αυτή είναι μια τρίτη ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος  στο Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας

Τρείς ιστοσελίδες για το Λιμενικό Σώμα, έκανε η φοβερή και αποτελεσματική μας κυβέρνηση.
Η μία είναι σε μόνιμη διαμόρφωση, η άλλη είναι του ΥΕΝ και η τρίτη του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.
Κανένας δεν το έχει εντοπίσει άραγε, κανένας δεν ενδιαφέρεται για την ενημέρωση του πολίτη και τέλος κανένα δεν απασχολεί το πολύ σημαντικό έργο του Λιμενικού Σώματος;
Εκτός όλων των άλλων εμπλέκεται και κόστος για την διατήρηση, συντήρηση και την ενημέρωση των τριών ανεξάρτητων και μη διαλειτουργικών ιστοσελίδων.
Φτίαξτε κοι υπουργοί ΜΙΑ ιστοσελίδα, σωστή, ολοκληρωμένη, προσβάσιμη και από τα δυο συναρμόδια υπουργεία, τόσο απλό είναι.
Δώστε επιτέλους λίγη έμφαση και βαρύτητα στο έργο και την κοινωνική προσφορά του Λιμενικού Σώματος.
Δεν κάνεις κ. Χρυσοχοϊδη Διοίκηση μόνο με ποινές, τιμωρίες και διαθεσιμότητες, υπάρχουν και άλλοι τρόποι, υπάρχουν και χιλιάδες στελέχη του Λιμενικού των οποίων το έργο πρέπει να προβάλλεται.

Να προβάλλεται όμως σωστά !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.