Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Συνταγή Καταστροφής......

«Δεν έχει βγει ποτέ καμία οικονομία από την ύφεση αφαιρώντας πόρους απ’ την οικονομία, παγώνοντας τους μισθούς και αυξάνοντας τους φόρους. Είναι μία συνταγή καταστροφής. Και οι Έλληνες πολίτες το ξέρουν αυτό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να δείξουν εμπιστοσύνη και πάλι στη Νέα Δημοκρατία, όπως τους τη ζητάει».
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ  «ET-3»
ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΗΡΩ ΠΕΤΣΑ
(ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ:

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ     Υπουργός Εξωτερικών

Σχόλιο:

Ωξοοο ρε !!
Συνταγή και μίγμα καταστροφής, Κοι του ΠΑΣΟΚ, είναι το γεγονός ότι αναλάβατε την εξουσία.

Συνταγή καταστροφής είναι το Πρόγραμμα Στασιμότητας και Αδράνειας, που σας πήρε 5 μήνες να το ετοιμάσετε.
Συνταγή καταστροφής είναι οι διάφορες "παπαρομπουρδολογίες", περί πράσινης οικονομίας, πράσινης ανάπτυξης και ελληνικής δίαιτας.
Συνταγή καταστροφής είναι τέλος, το ότι διαχειρίζεστε τις τύχες της χώρας μας....

2 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.