ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

Στο ευρωκοινοβούλιο ηδη εχει γινει καταγγελία και εκδικαζεται η υπόθεση για την παράνομη απόδοση ”ιθαγενειας” στους λαθρομετανάστες, (Προσοχή: Μιλάμε για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ που δεν είχε ενημερώσει την ΕΕ. Λογικό, αφού καταστρατηγεί τις συνθήκες, προφανώς όχι για “ανθρωπιστικούς” λόγους…)για κατάχρηση κοινοτικού χρήματος όπως και την μη τήρηση κοινοτικού δικαίου.
Για περισσοτερα, αλλά και για προσκόμιση συμπληρωματικών στοιχειων μπορούμε να απευθυνθουμε στον: Tasos Goulis στο φαξ 003222846844 και στον MR. JOAO REGALO CORREA στο ιδιο φαξ, για την υπόθεση 0121-10 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Επίσης, ταχυδρομικώς: ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΡ.ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 102034ΑΡ,
ΠΡΩΤ,0121-10
και μηνυματα επισης, δεκτα και επισυναπτομενα βιντεο ή links απο Youtube κ.α. στο: AGOULIS@EUROPEAN-CENTER.EU


Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Jerzy Buzek
(http://www.facebook.com/JerzyBuzek?ref=nf)
είναι ”έξαλλος” που η Ελλάδα, μεσω της κυβερνήσεως, ΔΕΝ ενημέρωσε καν για αυτό το νομοσχέδιο που παραβιάζει ρητως τη συνθήκη της Ε.Ε. με το να δινει αφειδώς την ιθαγένεια και χωρίς τις ”επιφυλαξεις” που αναφερει η συνθήκη της Λισαβόνας.
Επίσης, αναφέρουν πως οι λαθρομεταναστες στην Ελλάδα είναι άνω των 3.000.000 και ουσιαστικά δίνουμε ”διαβατήριο” για την Ευρώπη στον κάθε εισβολέα χωρίς την ΕΓΚΡΙΣΗ της Ε.Ε. και θα έχουμε ”περιπέτειες”…
Jerzy Buzek
http://www.facebook.com/JerzyBuzek?ref=nf
Tasos Goulis (Council of the European Union) http://www.facebook.com/?ref=home#!/ECYSE?ref=ts
http://ecyse.forumotion.com/
Δημήτρης Ε.
πηγή
Greekalert

Από 
olympiada

Σχόλια

  1. Θα παρακαλέσω,για οποιον γνωρίζει να αναφέρει τους "πραγματικούς λόγους" που η κυβέρνηση έχει δώσει προτεραιότητα στο μεταναστευτικό νομοσχέδιο.Οταν η χώρα βρίσκεται σ' αυτό το χάλι,άλλα πρέπει προηγούνται.
    Τι συμβαίνει πραγματικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.