Πεταλωτής: Ακόμη και τώρα εμείς λέμε ότι λεφτά υπάρχουν στο ελληνικό κράτος!!!

Βεβαίως θα πάρουμε τον 14ο μισθό , έτσι είπε ο υπουργός εργασίας κ. Λοβέρδος σε συνέντευξη στο Mega.
Φημολογείται ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι κατά της περικοπής του 14ου μισθού.

Ο Kαμπουράκης στην "Κοινωνία Mega" είπε: "Τον Παπανδρέου θα τον κρίνετε σε ένα χρόνο...."
Τι λές κ. Καμπουράκη, σε ένα χρόνο;
Σε ένα χρόνο που θα έχουμε βουλιάξει και θα βγάζουμε μπουρμπουλήθρες....
Δεν ψήφισε ο ελληνικός λαός το ΠΑΣΟΚ, για να μήν κάνει τίποτα, να δίνουν φτηνές θεατρικές παραστάσεις, να κάνει έκκληση στο συναίσθημα και να μας φλομώνουν στην παπαρομπουρδολογία.

Ξεκινήσαμε από το "Τα λεφτά υπάρχουν", πήγαμε στο πρόγραμμα των 100 ημερών, μετά μας παρουσίασαν το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) και τώρα έχουμε τα ατελείωτα μονόπρακτα του πρωθυπουργού, την "εμπόλεμη κατάσταση" την μετρολαγνεία και τις φημολογίες των καναλιών.
Πως από το "χρήματα υπάρχουν".., φτάσαμε στο "κουράγιο Έλληνες" ;;
Διαβάστε τώρα απόσπασμα της χθεσινής συνέντευξης του εκπροσώπου τύπου




ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Είπατε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνει η κυβέρνηση είναι επώδυνες και έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Δηλαδή, η περικοπή του 14ου μισθού θα είναι προσωρινή;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ποιος σας είπε ότι θα περικοπεί ο 14ος μισθός; Για αυτό είπα, ας περιμένουμε να υπάρξουν αύριο οι αποφάσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο για να έχουμε μία σειρά αποφάσεων, τις οποίες θα αξιολογήσουμε.


ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Εγώ ξέρω ότι θα κοπεί ο 14ος μισθός, λοιπόν. Το διαψεύδετε;

Απάντηση δεν υπήρξε...

ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Το δεύτερο ερώτημα είναι το εξής: Που πήγαν τα λεφτά; Εσείς προεκλογικά λέγατε ότι υπάρχουν λεφτά. Ο κ. Παπανδρέου μετεκλογικά ακόμη, μέχρι πριν από λίγους μήνες έλεγε ότι «όντως υπάρχουν τα λεφτά» με λίγο διαφορετική φρασεολογία. Έχετε δει τελικά που πήγαν τα λεφτά;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Βεβαίως. Ακόμη και τώρα εμείς λέμε ότι λεφτά υπάρχουν στο ελληνικό κράτος. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να γίνουν εκείνες οι περικοπές στα δημόσια έξοδα, που είναι αντιπαραγωγικές. Να γίνουν εκείνες οι περικοπές των δαπανών, που όχι απλώς δεν προσφέρουν στον ελληνικό λαό, αλλά αντιθέτως δημιουργούν και αυτό το τεράστιο χρέος και έλλειμμα που υπάρχει. Για αυτό ακριβώς, ένα μεγάλο μέρος από την ωφέλεια που θα έχουμε από αυτές τις αποφάσεις, που θα ληφθούν αύριο και θα ανακοινωθούν, έχουν να κάνουν με τις περικοπές δημοσίων δαπανών, οι οποίες ήταν και είναι αντιπαραγωγικές και οι οποίες, βέβαια, επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό. Εκεί είναι τα λεφτά. 

Τα λεφτά λέει ο κ. Πεταλωτής υπάρχουν στο ελληνικό κράτος !!!
Εσείς κ. Πεταλωτή σε ποιo κράτος είστε κυβέρνηση, σε άλλο κράτος και κάνετε συστάσεις ;;
Γιατί δεν "παίρνετε" αυτά τα λεφτά αφού τα βρήκατε; γιατί δεν κάνετε αυτές τις περικοπές των δημοσιών δαπανών;
Ποιός σας εμποδίζει τελικά, ποιoς σας δεν σας αφήνει να τα πάρετε;

Απ΄ότι καταλάβατε ή εμείς ζούμε σε άλλη χώρα ή η κυβέρνηση κυβερνάει άλλο κράτος


Σχόλια