Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

Η ατζέντα της 4 Μαρ.10

Ανοιχτή συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για το Λιμάνι του Πειραιά, υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, με θέμα την παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου για το Λιμάνι και τις υποδομές που αποτελούν προεκτάσεις του - Θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί Οικονομικών, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Προστασίας του Πολίτη και Πολιτισμού, καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π., ο Νομάρχης Πειραιά, ο Δήμαρχος Πειραιά, οι Βουλευτές Α΄ και Β΄ Πειραιά, ο Γενικός Γραμματέας Λιμενικής Πολιτικής, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Πειραιά (10:00:00 Πειραιάς)
Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών πραγματοποιείται στο κτίριο πρώην ΥΕΝΑΝΠ (11:00:00 Πειραιάς)
Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα «Λαϊκός ξεσηκωμός - να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ» αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου και ώρα 12:00. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας στην Ομόνοια (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου) (12:00:00 Αθήνα)
Συνέντευξη Τύπου του Εcofilm (12:00:00 Αθήνα)


Συνέντευξη Τύπου του Αμερικανού φωτογράφου Ανσελ Ανταμς (12:30:00 Αθήνα)
Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 4/3 στη 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Athens Imperial (πλ. Καραϊσκάκη) για τα κυβερνητικά μέτρα (13:00:00 Αθήνα)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για θέματα Ναυτιλίας και Αλιείας, κυρία Μαρία Δαμανάκη (14:30:00 Αθήνα)
Ο Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, θα συναντηθεί με την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδια για θέματα Ναυτιλίας και Αλιείας, Μαρία Δαμανάκη (15:00:00 Αθήνα)
Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο (16:00:00 Αθήνα)
Συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ (18:00:00 Αθήνα)
Ο πρόεδρος και η Δ.Ε. του ΤΕΕ παραχωρούν συνέντευξη Τύπου με θέμα: Oι επιπτώσεις της κρίσης στους Μηχανικούς σε τομείς που δραστηριοποιούνται και οι προτάσεις του ΤΕΕ (12:00:00 Αθήνα)
Συγκέντρωση ΠΑΜΕ (18:00:00 Αθήνα)
Θεσσαλονίκη
Το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Μακεδονίας-Θράκης και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου, με θέμα: "Αγωνιστικές κινητοποιήσεις-τριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους, 8,9,10 Μαρτίου" (10:00:00 Θεσσαλονίκη)
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος θα δεχθεί στο γραφείο του την Γ. Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή. Δηλώσεις για την εν γένει πορεία χρηματοδότησης των μεγάλων έργων της πόλης μέσω ΕΣΠΑ θα γίνουν μετά το τέλος της συνάντησης (10:00:00 Θεσσαλονίκη)
Πορεία διαμαρτυρίας νοσηλευτών από την Καμάρα στις ΥΠΕ (πλατεία Αριστοτέλους), στο πλαίσιο της απεργίας του νοσηλευτικού προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας (10:00:00 Θεσσαλονίκη)
Συνέντευξη Τύπου του Νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, με αφορμή τη φετινή πρωτοβουλία της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης να αναδασώσει 200 στρέμματα στο Δήμο Πεύκων, με τίτλο «Αναδασώνουμε μαζί-Ένα δέντρο για το μέλλον μας», που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, τον Δήμο Πεύκων, το portal agelioforos.gr, την εφημερίδα Μακεδονία και την ΕΤ-3 (11:00:00 Θεσσαλονίκη )
Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία της Γ.Γ. της Περιφέρειας Μ.Λιονή, στα γραφεία της ΤΕΔΚ (11:00:00 Θεσσαλονίκη)
Η συνέντευξη Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων θα δοθεί στο Εργατικό Κέντρο (12:00:00 Θεσσαλονίκη)
Υπογραφή της ιδρυτικής συμφωνίας δύο εταιριών μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ιταλίας που θα αναλάβουν το σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορική εκμετάλλευση του αγωγού φυσικού αερίου, που θα συνδέσει τον αγωγό Ελλάδας- Ιταλίας με το δίκτυο μεταφοράς αερίου της Βουλγαρίας μέσω Κομοτηνής- Χασκόβου. Η εταιρεία θα έχει μετόχους με ίσα μερίδια τη βουλγαρική Βulgarian Εnergy Ηolding και την ΙGΙ Ρoseidon, στην οποία μετέχουν ισότιμα η ΔΕΠΑ και η ιταλική Εdison (14:00:00 Θεσσαλονίκη)
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων διοργανώνει περιφερειακή υπουργική διάσκεψη στη Θεσσαλονίκη, στις 4 και 5 Μαρτίου 2010, με θέμα την Ενέργεια στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στο συνεδριακό κέντρο "Polis" (Ταγαράδες, Θέρμη). Χαιρετισμό θα απευθύνει η υπουργός Περιβάλλοντος Τ. Μπιρμπιλη (16:00:00 Θεσσαλονίκη)
Συγκέντρωση σωματείων εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου φορέα και της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Κίνησης ΣΥΡΙΖΑ, στο Άγαλμα Βενιζέλου (18:00:00 Θεσσαλονίκη)
Συλλαλητήριο ΠΑΜΕ- πρώην ΥΜΑ-Θ.Το συλλαλητήριο είναι κατά των νέων κυβερνητικών μέτρων (18:30:00 Θεσσαλονίκη)
Θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο "Θράκη Παλλάς" η "άσκηση επί χάρτου" του "Έβρος 2010", που αφορά στο σχεδιασμό και την καλύτερη οργάνωση σε έκτακτες καταστάσεις πλημμυρών και σε θέματα πολιτικής προστασίας. Υπενθυμίζεται ότι η τελική φάση της άσκησης θα γίνει τον Μάιο και θα αναπτυχθεί σε όλο το νομό, ενώ σε αυτήν θα πάρουν μέρος περίπου 20 αποστολές από χώρες της Ευρώπης, εκπρόσωποι των οποίων θα παρακολουθήσουν και το στάδιο της προετοιμασίας (Αλεξανδρούπολη)
Ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης παρουσιάζει το νέο «Ετυμολογικό Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας. Ιστορία των Λέξεων», έκδοση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΞΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, στον ΙΑΝΟ (20:00:00 Θεσσαλονίκη)
Αθλητική ατζέντα
Μπάσκετ-Ευρωλίγκα (φάση των «16», 5η ημέρα)
Ολυμπιακός-Κάχα Λαμποράλ 21:45
Παρτιζάν-Παναθηναϊκός 21:45
Βόλεϊ-Κύπελλο Ελλάδας γυναικών (φάιναλ φορ): Κλήρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.