Η ατζέντα της 2 Μαρ.10

Συνέρχεται το β'-βάθμιο Συνοδικό δι' Αρχιερείς Δικαστήριο, προς εξέταση της υποβληθείσης Εφέσεως του τέως Μητροπολίτου Αττικής κ. Παντελεήμονος Μπεζενίτη (10:00:00 Αθήνα )
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών/ Μεσογειακό Σχέδιο Δράσης (UNEP/ MAP) οργανώνουν ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της Έκθεσης για την Κατάσταση του Περιβάλλοντος στη Μεσόγειο - Θα μιλήσει η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα. Τίνα Μπιρμπίλη, η Αναπληρώτρια Συντονίστρια του UNEP/ MAP, κα. Maria Luisa Silva Mejias, καθώς και ο ειδικός γραμματέας Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων, κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης (10:00:00 Αθήνα)
Ετήσια Διάσκεψη Τύπου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (11:30:00 Αθήνα)
Συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρ. Λοβέρδο (12:00:00 Αθήνα )
Παρουσίαση έρευνας για τη διαφθορά στην Ελλάδα από το ελληνικό τμήμα της οργάνωσης Διεθνής Διαφάνεια (12:00:00)
Ο πρόεδρος Γιώργος Κατσιμπάρδης και τα μέλη του ΔΣ της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Αθλητισμός χωρίς αναβολικά" παρουσιάζουν τους στόχους και τις δράσεις της εταιρείας (12:30:00 Αθήνα )
Συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου (17.00 Αθήνα) Κοινοβουλευτικό έργο


10:00 (223) Εξεταστική Επιτροπή "ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ "SIEMENS" ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ": Εξέταση μαρτύρων.
11:00 (150) Επιτροπή ΘΕΣΜΩΝ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ:
α.Συζήτηση για την αλλαγή του ν.3213/2003 (Πόθεν έσχες).
β.Ακρόαση του Προέδρου της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Δημητρίου Παξινού, για θέματα Δικαιοσύνης.
12:00 (151) Εξεταστική Επιτροπή "ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ": Εξέταση μαρτύρων.
13:00 Γερουσίας Επιτροπή ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης "Σύγχρονες διατάξεις για την ελληνική ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις".
14:00 (150) Επιτροπή ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:
1."Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης για συνεργασία μεταξύ της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ινστιτούτου Διπλωματικών Σπουδών του Υπουργείου Εξωτερικών του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας".
2."Κύρωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν".
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ 18:00 (ολομέλεια) Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως με πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Θεσσαλονίκη
Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου (12:00:00 Θεσσαλονίκη )
Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καλεί σωματεία κι εργαζομένους να λάβουν μέρος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα δικαστήρια, όπου εκδικάζεται η υπόθεση δίωξης συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΟΕΕΠ και σωματείων εμφιαλωμένων ποτών (12:00:00 Θεσσαλονίκη)
Ημερίδα- "Διασυνοριακότητα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τη Β.Ελλάδα"
(12:00:00 Θεσσαλονίκη)
Σύγκληση Νομαρχιακού Συμβουλίου (13:30:00 Θεσσαλονίκη)
Αθλητική ατζέντα
Ιστιοπλοΐα-Συνέντευξη Τύπου ενόψει του ΑTHENS EUROLYMP WEEK (12:30:00)
Ποδόσφαιρο-Γ` Εθνική (25η ημέρα): Προαγγελία
Μπάσκετ-Α1 Γυναικών-20η Αγωνιστική-Προαγγελία
Μπάσκετ-Α1 Γυναικών-20η Αγωνιστική-Προαγγελία

Σχόλια