Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

1o ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ OSCAR ΣΤΟΝ JEFFRY !!!

Θα μου ήταν αδύνατο να μην φτιάξω κάτι στο photoshop με αφορμή τα βραβεία Oscar 2010, και φυσικά να μην τα συνδυάσω, με το πολιτικό πρόσωπο του πρωθυπουργού μας , που είναι και το βασικό θέμα της πολιτικής μας επικαιρότητας !!!


Δεν θα μπορούσα άλλωστε να μην του αναγνωρίσω αυτό το έμφυτο ταλέντο στην υποκριτική τέχνη, που μαγεύει και (αποστομώνει συνάμα) τους πάντες !!!


Δεν θα μπορούσα να μην αναγνωρίσω την καταπληκτική του ερμηνεία στο έργο που παίζεται τους τελευταίους μήνες, κυρίως σε Ελλάδα και Ευρώπη...


Γιώργο...GΆΜΑΤΑ !!!  ( ή αλλιώς ΓΆΜΑΤΑ με κεφαλαία γράμματα )Aπό: about my lamia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.