Η ατζέντα της 17/3/2010


  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί την υποβολή των συγχαρητηρίων των εκπροσώπων της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής και πνευματικής ηγεσίας (11:30:00 Αθήνα )

  • «Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατβ οίκον». Το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατβ οίκον» θα ανακοινώσει η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, σε Συνέντευξη Τύπου (12:00:00 Αθηνα )

  • Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή και ο Υφυπουργός, Μιχάλης Καρχιμάκης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου (15:00:00 Αθήνα) 

  •  

  • Οι πρόεδροι των κτηνοτροφικών συλλόγων της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, μαζί με τα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επιδιώκοντας συνάντηση με την υπουργό και τον υφυπουργό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το προεδρείο της Ένωσης θα επισκεφθεί τη Βουλή, προκειμένου να επιδώσει υπόμνημα αιτημάτων στα κόμματα (12:00:00 Αθήνα )

  • Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα του Athens Fringe Festival (12:00:00 Αθήνα )

  • Επίσκεψη στην ΚΕΔΚΕ πραγματοποιεί ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρος Αρναουτάκης.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης θα επιδώσει στον υφυπουργό κ. Αρναουτάκη, τις απόψεις της Αυτοδιοίκησης επί του νομοσχεδίου για το ΕΣΠΑ, το οποίο έχει δοθεί για διαβούλευση. Στη συνέχεια θα γίνει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΔΗΜΟΣ Α.Ε." όπου αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην εταιρεία (13:30:00 Αθήνα)

  • Συνέντευξη Τύπου με θέμα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά θα δώσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (14:30:00 Αθήνα)

  • Συνέδριο με θέμα "Παρόν και μέλλον του ελληνικού κοινοβουλίου - Συνταγματικές και πολιτικές διαστάσεις" οργανώνει το Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ιδρυμα Θ. και Δ. Τσάτσου - Εναρκτήρια ομιλία από τον Φ. Πετσάλνικο (15:00:00 Αθήνα)

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου ζημιωθέντων από τις ασφαλιστικές εταιρίες «Ασπίς Πρόνοια» και «Commercial Value» (16:00:00 Αθήνα )

  • Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στις Βρυξέλλες - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Μ. Μπαρόζο (17:30:00 Βρυξέλλες )

  • Μουσική εκδήλωση στη μνήμη του Χρ. Λαμπράκη (Μέγαρο Μουσικής - 20:30:00 Αθήνα) Θεσσαλονίκη
    Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 αποφάσισε να προχωρήσει σε ενέργειες (συγκέντρωση ασθενοφόρων στη Γ.Γ. Μακεδονίας-Θράκης, με αποκλεισμό της οδού Αγ.Δημητρίου και κατάληψη της Γ.Γ.Μακεδονίας-Θράκης) (08:00:00 Θεσσαλονίκη)
    Το 2ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» -ΝΟΗΣΙΣ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας», με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης με εργασίες που οι ίδιοι θα έχουν εκπονήσει
    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας και πορεία στο κένητρο της Θεσσαλονίκης, με κατάληξη τη Γενική Γραμματεία Βορείου Ελλάδος, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας και υπόμνημα με τα αιτήματα του κλάδου (10:00:00 Θεσσαλονίκη)
    Ημερίδα- "Η προσφορά της μέλισσας στην υγεία και την οικονομία" (10:30:00 Γρεβενά )
    Συνέντευξη Τύπου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, για την παρουσίαση έρευνας που αφορά το Ασφαλιστικό (11:30:00 Θεσσαλονίκη)
    Η Αστική Εταιρία Ανέγερση Σχολικών Κτιρίων στην Κένυα «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» θα ανακοινώσει τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει για την ανέγερση ενός σχολείου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για 160 μαθητές στην κωμόπολη Kimende, λίγα χιλιόμετρα από το Ναϊρόμπι. (Αίθουσα ΕΣΗΕΜ-Θ) (12:00:00 Θεσσαλονίκη )
    Αθλητική ατζέντα
    Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας (ημιτελική φάση): Αρης-Καβάλα
    17:00:00
    Μπάσκετ-Α1 Ανδρών (20η ημέρα)
    16.45 Κολοσσός Ρόδου-Ολύμπια Λάρισας
    17.00 Τρίκαλα-Ολυμπιακός
    17.00 Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ
    18.00 ΑΕΚ-Πανελλήνιος
    18.45 Παναθηναϊκός-Καβάλα
    19.00 Πανιώνιος-Μαρούσι
    19.00 Περιστέρι-Άρης
    Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ΄Ονόφριο, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό 15:30:00 Λιέγη Βέλγιο
    Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νιόπλια, ενόψει του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης 19:30:00 Λιέγη Βέλγιο
    Ποδόσφαιρο-Τσάμπιονς Λιγκ (φάση "16"-β' αγώνας):
    Μπορντό-Ολυμπιακός -21:45:00 Μπορντό Γαλλία
    Χάντμπολ-Α1 ανδρών (19η ημέρα): Διομήδης Αργους-Φίλιππος Βερ.
    18:00:00 Αργος Ελλάδα
    Υδατοσφαίριση-LEN Trophy γυναικών (τελικός, α΄ αγώνας): Χάντι Μανσίσκ-Εθνικός

  • Σχόλια