Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Νέα πολυτελέστατη αίθουσα VIP στο αεροδρόμιο Λάρνακας για χάρη του Πάπα


Σε χθεσινή μας ανάρτηση είχαμε αποκαλύψει ότι αρχές Ιουνίου ο Πάπας θα βρίσκεται στην Κύπρο και θα επισκεφτεί και την Πάφο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, για το χατήρι του Πάπα Βενέδικτου του ΙΣΤ, ο οποίος θα φθάσει στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη στις αρχές του προσεχούς Ιουνίου, η Κυβέρνηση βάζει μπροστά για εκ βάθρων αναμόρφωση του χώρου του VIP στο νέο αεροδρόμιο Λάρνακας.
Συγκεκριμένα,όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προχωρεί στη δημιουργία τερματικού, όπου θα καταλήγουν τα αεροπλάνα των αρχηγών κρατών και των άλλων υψηλών προσωπικοτήτων. Ο υφιστάμενος σήμερα χώρος που χρησιμοποιείται ως «κρατική» αίθουσα επισήμων VIP, στον τρίτο όροφο του κτηρίου του αεροδρομίου, κρίνεται ακατάλληλος για υποδοχή αρχηγών κρατών. Έτσι, η μισή έκταση της αίθουσας θα αναδιαμορφωθεί σε πολυτελέστατο χώρο υποδοχής, ώστε να καταλήγουν εκεί οι υψηλά ιστάμενοι φιλοξενούμενοι της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ταυτόχρονα, θα γίνουν διαρρυθμίσεις ώστε τα αεροπλάνα που θα τους μεταφέρουν να μπορούν να σταθμεύουν κοντά στο κτήριο και οι αρχηγοί κρατών να μπορούν να εισέρχονται στην αίθουσα των επισήμων απευθείας, χωρίς να διέρχονται από άλλους χώρους του αεροδρομίου. Επίσης, σημειώνει το δημοσίευμα, κατά την αναχώρησή τους από την Κύπρο θα έχουν απευθείας οδική πρόσβαση στο κτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.