Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Μετά το Plan Α,Β,C, από την Ε.Ε, έρχονται … οι 10 Εντολές του Ομπάμα… και πάει λέγοντας…

Οι 10 ΕΝΤΟΛΕΣ όχι από το όρος Σινά ….

Αλλά από τον Λευκό Οίκο …..
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Πρόσκληση για “εσπευσμένη” επίσκεψη στο Λευκό Οίκο έλαβε ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
H επίσκεψη προγραμματίζεται για τις 9 Μαρτίου, μια απρογραμμάτιστη επίσκεψη που ερμηνεύεται ως  ΣΤΗΡΙΞΗ της Ελλάδας, στη δύσκολη οικονομική και ΟΧΙ μόνο συγκυρία
Η στήριξη κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καθαρά πολιτική και ΟΧΙ οικονομική.

Αλλά στο τραπέζι θα τεθούν ζητήματα όπως τα ελληνοτουρκικά, οι διμερείς διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, και οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού , τα Βαλκάνια , οι σχέσεις μας με την Ρωσία , θέματα Ενεργειακής πολιτικής, αλλά και η συμμετοχή της Ελλάδα στο Αφγανιστάν , στη Σομαλία, στο Κόσοβο και στη Βοσνία , τα προβλήματα στο Αιγαίο , καθώς και εκείνα με την αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη..
Όπως αντιλαμβάνεστε η ΣΤΗΡΙΞΗ Ομπάμα, θα εξαρτηθεί  από το κατά πόσο τις ΕΝΤΟΛΕΣ που θα παραλάβει ο κ. Παπανδρέου θα τις κάνει πράξη…

Από: ρε που παμε και εχω ματια και βλεπω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.