Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

O Γκρουέφσκι είναι έτοιμος με "νέες ιδέες" για την ονομασία


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Focus ο πρωθυπουργός της FYROM Γκρουέφσκι, κατά την διάρκεια χθεσινής συνάντησης με μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, επέδειξε προθυμία για επίλυση της διαμάχης του ονόματος.

Ο ανταποκριτής του Ευρωκοινοβουλίου για τα Σκόπια, Zoran Thaler, είπε ότι το όνομα δεν είναι πλέον ένα διμερές θέμα, αλλά ένα θέμα που αφορά στην σταθερότητα στην περιοχή.
Οι θέσεις του Γκρουέφσκι σε σχέση με τις προσδοκίες του ήταν μια θετική έκπληξη για μας. Αν συνεχίσει έτσι, η Αθήνα πρέπει να συνεχίσει αυτήν την τάση και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν κάποια βήματα μπροστά τις επόμενες μέρες η εβδομάδες" είπε ο Γερμανός ευρωβουλευτής και πρόεδρος της μικτής επιτροπής ΕΕ- FYROM, Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Σχόλιο:
Τώρα τι "σόι" νέες ιδέες και προτάσεις για το "όνομα"έχει ο Γκρουέφσκι, ουδείς γνωρίζει...
Βλέπουν βήματα "μπροστά" οι Ευρωβουλευτές, αλλά μπροστά τι είναι μπροστά τι υπάρχει;
Τι είναι μπροστά μας, το σκοτάδι, το κενό, ο γκρεμός;
Το θέμα είναι ότι περιμένουν εξελίξεις σύντομα...
Τώρα τι λέει το ΥΠΕΞ για όλα αυτά είναι ένα θέμα, για το οποίο οι "αρμόδιοι" θα πρέπει να ασχοληθούν όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρεθούν εντός Ελλάδας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.