Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

Η Ελλάδα δεν απάντησε στην Ε.Ε για τo "κρυφό" ομόλογο της Goldman Sachs


Ακολουθεί απόσπασμα σημερινού δημοσιεύματος της EU Observer,Greece misses EU deadline on currency swaps  "

Η Ελλάδα δεν απάντησε την Παρασκευή στην Ε.Ε, ως όφειλε, και δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση Goldman Sachs και τo κρυφό ομόλογο της.

Η Αθήνα ανέφερε ότι καθυστέρηση στην απάντηση οφείλεται στην 4ημερη απεργία, η οποία επηρέασε και το Υπουργείο Οικονομικών, δηλωσε ο εκπρόσωπος της Ε.Ε Amadeu Altafaj Tardio.
Ερωτηθείς δε ο Amadeu Altafaj Tardi, για το άν θα υπάρξουν συνέπειες, ανέφερε: "Oχι, οχι  σε αυτό το σημείο". Η Ε.Ε αναζητά τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.Σχόλιο:
Είναι η γνωστή υπόθεση που είχαμε γράψει στο άρθρο Το 2001 το δάνειο λεγόταν αγορά συναλλαγματικών αποθεμάτων !!!! 
Ο λόγος γίνεται για το περιβόητο, πλέον, κρυφό ομόλογο της Goldman Sachs , το οποίο λειτούργησε μεταξύ 2000 και 2001.  
Είναι το "τρυκ" που έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και έκρυβαν χρέος, μεταφέροντας δημοσιονομικά βάρη στις επόμενες και μεθεπόμενες γενιές, με ιδιαίτερα επαχθείς όρους. 
Δεν πρόλαβαν να απαντήσουν την Παρασκευή γιατί τους επηρέασαν οι απεργίες !!!
Για να τρέχουν από πόλη σε πόλη και από συνέντευξη σε συνέντευξη προλαβαίνουν.
Πως να απαντήσουν στην Ε.Ε, αυτό προϋποθέτει χρόνο, συντονισμό, συνεργασία και έγκριση από τον πρωθυπουργό.
Για να συμβούν όλα αυτά και να βρεθούν οι εμπλεκόμενοι μάλλον θα περάσει κανένα εξάμηνο!!

Μέχρι τότε έχει ο Θεός....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.