Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Κι άλλο χαστούκι έφαγε η απίστευτη κυβέρνηση των NBAers


Η απόρριψη της χρηματοδότησης του περίφημου σχεδίου "Καλλικράτης" της Κυβέρνησης από την ΕΕ αποτέλεσε άλλο ένα ηχηρό χαστούκι στην απίστευτη κυβέρνηση των NBAers.
Βέβαια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία, η απόφαση αυτή της ΕΕ δεν προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη.
Η απίστευτη κυβέρνηση των NBAers, έχει μάθει καλά το ρόλο της ως ο καρπαζοεισπράκτορας των Ευρωπαίων και επομένως...άλλη μια καρπαζιά δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο.
Αυτό που μένει να δούμε είναι η αναβολή εφαρμογής του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου.
Να μη ξεχνάμε ότι η απίστευτη κυβέρνηση είχε επενδύσει πάρα πολλά στον "Καλλικράτη" καθώς αποτελούσε ένα από τα πιο πολυδουλεμένα νομοσχέδια.
Εάν λοιπόν το μοναδικό έως τώρα σοβαρό νομοσχέδιο που σκόπευε να εφαρμόσει η κυβέρνηση πάει για αναβολή τότε το ξεβράκωμα και ο εξευτελισμός των NBAers θα είναι άνευ προηγουμένου.
Σε κάθε περίπτωση πάντως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά δυστυχώς ο άσχετος, ερασιτεχνικός, ακατάλληλος και ανεπαρκής τρόπος με τον οποίο νομοθετεί η κυβέρνηση. Για ένα τέτοιου βεληνεκούς νομοσχεδίου ΠΡΩΤΑ εξασφαλίζεις τη χρηματοδότηση και μετά αρχίζεις τις διαβουλεύσεις και τις ανοησίες.

Για άλλη μια φορά γίναμε περίγελος της Ευρώπης.
Για άλλη μια φορά φάγαμε ένα ηχηρό χαστούκι.
Για τον εξευτελισμό αυτό υπάρχουν υπεύθυνοι και είναι πράσινοι.

Διαβάστε περισσότερα: politikiprotasi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.