Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Λύτρα σε Σομαλούς πειρατές για το "Navios Apollon"

Λύτρα καταβλήθηκαν στους Σομαλούς πειρατές προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο ένα ελληνικό φορτηγό πλοίο και το 9μελές πλήρωμά του που κρατούν στ' ανοικτά των Σεϋχέλλων, ανακοίνωσε σήμερα στις Βρυξέλλες η ευρωπαϊκή ναυτική αποστολή (NAVFOR) στην περιοχή. Ο πλοίαρχος του υπό παναμαϊκή σημαία πλοίου "Navios Apollon" είναι Έλληνας και τα μέλη του πληρώματος Φιλιππινέζοι. Το πλοίο κατελήφθη από τους πειρατές το Δεκέμβριο ενώ κατευθυνόταν στην Ταϊλάνδη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της NAVFOR, οι πειρατές θα αφήσουν ελεύθερα τα μέλη του πληρώματος και το πλοίο εντός της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.