H Ελλάδα πάει "Bollywood"...


Στην Ινδία θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Αύριο, θα μιλήσει στη Διάσκεψη για τις προοπτικές της Αειφόρου Ανάπτυξης. Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο κ. Γ. Παπανδρέου θα έχει διμερείς συναντήσεις.

Σχόλιο:
Α ρε "Bollywood" γίναμε...
Η Ελλάδα πάει "Bollywood".
Όλα τα είχαμε η Ινδία μας έλειπε και μάλιστα θα δώσουμε τα φώτα μας στους Ινδούς και οχι μόνο, για τη Βιώσιμη και Αειφόρο ανάπτυξη...
Το ερώτημα είναι, αφου τα γνωρίζει τόσο καλά ο Κος Πρωθυπουργός τα θέματα της ανάπτυξης γιατί δεν τα εφαρμόζει και εδώ στην Ελλάδα;;

Σχόλια

  1. ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ!
    Εάν τον περασμένο Νοέμβρη ο Γιωργάκης πρόσεχε τις κουβέντες του και δεν έλεγε στα κανάλια ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
    Εάν δεν επέτρεπε στον άσχετο τζιτζιφιόγκο τον Παπακωνσταντίνου να περνάει όλα τα χρέη στο 2009 και να στέλνει έσοδα στο 2010, δεν θα είχε (τεχνητά) φουσκώσει τόσο το έλλειμμα.
    Για το σημερινό διεθνές μας ρεζίλεμα είναι εξ' ολοκλήρου υπεύθυνος ο Γιωργάκης.
    Ο Αντώνης Σαμαράς έχει απόλυτο δικαιο.
    Το Σεπτέμβριο τα σπρέντς των δεκαετών σκαμπανέβαζαν γύρω στα 130 και σήμερα είναι πάνω από 350. Η ανευθυνότητα του Γιωργάκη μας έχει ήδη κοστίσει πάνω από 2 δισ. ευρώ σε αυξημένους τόκους. Ποιός θα τα πληρώσει όλα αυτά τα λεφτά;
    Εάν το σχέδιο που μας λέγανε είναι να φορολογούν ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει σωθήκαμε, τέτοια σχέδια ξέρει να βγάζει και ένας χοιροβοσκός στο Μουζάκι Καρδίτσης.
    Εάν το σχέδιο είναι να μείνουν οι μισοί Έλληνες άνεργοι επειδή γονατίζουν την ανάπτυξη να μας το πούν να φύγουμε για έξω.
    Εάν το σχέδιο είναι να απαξιώσουν οικονομικά το δημόσιο υπάλληλο για να ταίσουν τους μεγαλοεργολάβους με τα κανάλια τους, να μας το πούν για να κάνουμε τα κουμάντα μας.
    Πού θα πάει αυτή η δουλειά, ο Γιωργάκης νομίζει ότι είναι ακόμη αντιπολίτευση;
    Κάποιος πρέπει να του πεί ότι ένας πρωθυπουργός είναι εκεί για να φέρνει αποτελέσματα, όχι απλά να διαπιστώνει και να βλέπει αφηρημένα οράματα.
    Αφήστε την ατέλειωτη "διαβούλεση" και κάντε κάτι, ρε Γιωργάκη.
    Έλεος πιά με τους μπλαμπλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.