Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Η Κα Λιάνα Γούτα: Νέα πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.


Νέα πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής τοποθετήθηκε η χημικός μηχανικός, κυρία Λιάνα Γούτα.
Η κυρία Γούτα εργάζεται επί χρόνια στην Πετρελαϊκή Βιομηχανία και έχει διατελέσει επιστημονική σύμβουλος σε θέματα βιομηχανίας, ενέργειας, περιβάλλοντος και ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος και γενική γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών και έχει πλούσια δράση σε επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, με έμφαση στον τομέα περιβάλλοντος και ενέργειας.

Κατά τον πρόσφατο ορισμό των Γραμματειών της Ν.Δ. από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίστηκε Αναπληρώτρια Γραμματέας Περιβάλλοντος.


Από: ΚΕΡΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.