Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Ομογενείς

Το Αmerican Hellenic Institute (AHI), ζητάει από τον Ομπάμα να ανακαλέσει τον Αμερικανό πρέσβη στην Τουρκία.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Πρέσβη σχετικά με την τουρκία που την χαρακτηρίζει ειρηνική χώρα που δεν εισβάλει σε γειτονικές χώρες...... και τις δηλώσεις σχετικά με την Κύπρο και την Τουρκική κατοχή.

"Washington Times Carries AHI’s Call to Recall the U.S. Ambassador to Turkey"


The American Hellenic Institute (AHI) called on the U.S. President Barack Obama to immediately recall the U.S. ambassador in Turkey James Jeffrey , after he described Turkey as a “peaceful country that doesn’t invade neighbors and as being closer to the EU than Cyprus”. 
Morrison wrote in his lead paragraph:
 “A powerful Greek-American lobby [AHI] is demanding that President Obama recall the U.S. ambassador to Turkey, accusing the envoy of making ‘unacceptable, disappointing and damaging’ remarks that ‘undermine the administration’s position on Cyprus.’”
Morrison added that AHI found Ambassador Jeffrey’s remarks “alarming and bring into question the Obama administration’s policy as it specifically relates to Cyprus.”

Η δικοί μας διπλωμάτες και οι μηχανισμοί αντίδρασης που είναι;
Που είναι ό Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα; Δεν ενημερώνεται, δεν παρακολουθεί τι γίνεται στην Τουρκία;
Δεν ενημερώνει το ΥΠΕΞ; Θα μου πείτε και που να τους βρεί αφου είναι "φευγάτοι" σε ταξιδάκια...
Το ΥΠΕΞ από την άλλη τι έκανε επί του θέματος;
Tα αδέρφια μας οι Κύπριοι είναι και αυτοί στην ίδια κατάσταση "νιρβάνας" με εμάς; γιατι δεν είδαμε και καμιά αντίδραση !!!
Tώρα που θα πάει ο Γιώργος στον Ομπάμα θα του τα πεί όλα "εξω από τα δόντια"....

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ομογενείς που τραβάνε μπροστά και προωθούν τα Εθνικά μας συμφέροντα, υποκαθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις, τις δικές μας υπηρεσίες.
Οι ομογενείς Κε πρωθυπουργέ, αυτοί που δεν θέλετε να ψηφίζουν στις Εθνικές Εκλογές από τις πατρίδες τους !!!

Σχόλια

  1. τώρα που θα πάει να είσαι σίγουρος ότι θα του τα πεί ....

    αχ αδελφέ μου...ξέρεις τι θέλουν οι πολιτικοί μας ?
    στήσιμο στα 3 μέτρα κι εκτέλεση !!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.