Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΛΥΔΩΡΑ ... εδώ και τώρα Παραιτήσου …


Τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα δύο αστυνομικών άρπαξαν δύο άγνωστοι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έξω από την εφορία Αμαρουσίου στη Λεωφόρο Κηφισσίας 32. Σύφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής από την αστυνομία, οι δύο αστυνομικοί του τμήματος Αμαρουσίου πήγαν στο σημείο προκειμένου να ελέγξουν δύο υπόπτους.
Οι δύο άγνωστοί όμως τους αιφνιδίασαν, τους ακινητοποήσαν και αφού τους άρπαξαν τον οπλισμό και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τράπηκαν σε φυγή.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό ερευνώνται ενώ γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ... εδώ και τώρα Παραιτήσου …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.