Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010

Δεν πήγε κανένας εκπρόσωπος της Ελλάδας...

...για πρώτη φορά, στο Φανάρι, για την Κυριακή της Ορθοδοξίας!  
press-gr.blogspot.com

Γιορτάστηκε και φέτος με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι η Κυριακή της Ορθοδοξίας - δηλαδή η αναστήλωση των εικόνων- για πρώτη φορά όμως δεν υπήρχε στο Φανάρι κανένας επίσημος εκπρόσωπος της ελληνικής πολιτείας: Υπουργός ή άλλος αξιωματούχος. Σημειώνεται ότι άλλες χρονιές είχε παραστεί ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Σε τι οφείλεται άραγε η φετινή απουσία; Σε λόγους περιστολής των εξόδων λόγω της οικονομικής κρίσης, σε κάποιο ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ λάθος των υπηρεσιών του υπουργείου Εξωτερικών ή σε κάποιον άλλο λόγο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.