Πρωτοφανές μακελειό μετά από "Γκάφα" της ΕΛΑΣ

Αυτή δεν είναι δήλωση της Ν.Δ ούτε κάποιας "δεξιάς" εφημερίδας.
Είναι τίτλος ειδήσεων του MEGA !!!!

Η Ν.Δ σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει:
"To νέο περιστατικό, της αφαίρεσης οπλισμού αστυνομικών και της, μέχρι σήμερα, ανεπιτυχούς προσπάθειας σύλληψης των δραστών, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων γεγονότων, που -τους τελευταίους μήνες- αναδεικνύουν το μέγα έλλειμμα της δημόσιας ασφάλειας και τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας.
Πασιφανές είναι, επίσης, ότι οι όποιες περιστασιακές επιτυχίες οφείλονται στο φιλότιμο του έμψυχου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι σε συστηματική προσπάθεια του αρμόδιου Υπουργείου.
Είναι ώρα να εγκαταλείψει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τις μεγαλοστομίες και να εκπληρώσει το καθήκον της προς το κοινωνικό σύνολο.
Ο Έλληνας πολίτης αισθάνεται σήμερα περισσότερο ανασφαλής παρά ποτέ. Ο νέος τίτλος του Υπουργείου, σαν δήθεν “Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη”, μόνο ως κακού γούστου αστείο μπορεί πλέον να εκληφθεί"

Εμείς είχαμε ασχοληθεί πρόσφατα με το θέμα και είχαμε τονίσει την ανάγκη παραγωγής έργου και εγκατάληψης των θεωρητικών και ατελείωτων μετασχηματισμών και αλλαγών...
Διαβάστε τι γράφαμε:
Τρέμε FBI... Ο Σαϊνης 'Ερχεται 
Αστυνόμευση "νέου τύπου" και τέρμα στους "ψευτοτσαμπουκάδες".... 
Το Κεφάλι με τα Πολλά σώματα....

Κόψτε τις πλάκες και σοβαρευτείτε, γιατί όσα σώματα και να φτιάξετε το κεφάλι είναι ένα. Ένα είναι το κεφάλι και αν "βρωμάει" η δεν δουλεύει τα σώματα θα γίνουν "ασώματα"...
Άντε και φτιάξαμε το Ελληνικό FBI, λέμε τώρα, την δουλεία της Πραγματικής Αστυνομίας ποιος θα την αναλάβει;;    
O αστυνόμος Σαΐνης ή το LAPD (Lekanopedio Atikis Police Department) ;



Σχόλια