Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

"Ούτε ΠΑΣΟΚ, να ήσουνα Κε Χατζημαρκάκη"...

To Xέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις….
Εσείς το έχετε φάει, το έχετε κόψει... 
 
Αυτά είπε , μεταξύ άλλων, το πρωϊ στο στο ΜΕGA Σαββατοκύριακο, ο Γερμανός Ευρωβουλευτής  Γ. Χατζημαρκάκης  αναφερόμενος στην Γερμανία και την όλη ιστορία που έχει προκύψει.

Να αφήσει το κομπολόι του και να πάει  φυλακή…, είπε ο απίθανος αυτός τύπος αναφερόμενος στον Αλογοσκούφη, επειδή έκανε την απογραφή.
Ο Χασαπόπουλος του είπε σε κάποια στιγμή: “Ούτε ΠΑΣΟΚ, να ήσουνα Κε Χατζημαρκάκη“…


Για την απραξία της κυβέρνησης, την καταγραφή του ΠΑΣΟΚ,  τα spread και τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδας τους τελευταίους μήνες, δεν μας είπε τίποτα…
Για τα τοξικά ομόλογα ούτε κουβέντα, για τα μαγειρέματα του ΠΑΣΟΚ το 2001, για την Goldman Sachs, έκανε τον Γερμανό !!!!
Άσε μας Κε Χατζημαρκάκη…

“Ούτε ΠΑΣΟΚ, να ήσουνα Κε Χατζημαρκάκη”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.