Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Παιδική χαρά για ηλικιωμένους!

Μια παιδική χαρά για....συνταξιούχους δημιουργήθηκε σε ένα πάρκο του νότιου Μάντσεστερ. Θαμώνες στο "Χώρο Παιχνιδιού για Ηλικιωμένους" του Dam Head Park είναι άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών!
Έξι όργανα γυμναστικής έχουν στόχο να τους κρατήσουν σε φόρμα, βοηθώντας τους να γυμνάσουν τους μυς των ποδιών και να δυναμώσουν τον κορμό τους.
Παρόμοια εγχειρήματα έχουν γίνει στη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, τη Μ.Βρετανία και την Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.