Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητάει ο Σαμαράς

« Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πιστεύει ότι πρέπει η κρισιμότητα των περιστάσεων να αντιμετωπιστεί σε μια βάση εθνικής υπευθυνότητας και εθνικής συνεννόησης.
Γι΄ αυτό, σήμερα Τρίτη, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Σαμαρά, ο κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Ν. Αθανασάκη και, στη συνέχεια, με τον υπουργό Επικρατείας, κ. Παμπούκη, που βρίσκεται στη Μόσχα και διαβίβασε προς τον κ. Παπανδρέου αίτημα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να συναντηθούν οι δυο άνδρες.
Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος ζητάει τη συνάντηση, θεωρεί ότι πρέπει να γίνει αμέσως μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τη Μόσχα και να έχει ως περιεχόμενο, αφενός μεν τα θέματα της Ελληνικής οικονομίας και τις εξελίξεις που αφορούν την Ελληνική οικονομία σε αυτή την κρίσιμη περίοδο και αφετέρου τις εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας».

Σχόλιο:
Καλά κάνει και ζητάει συνάντηση ο Σαμαράς, γιατί και πολλά είναι τα θέματα της οικονομίας και ραγδαίες οι εξελίξεις.
Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σχέσεις με την Τουρκία, ιδιαίτερα μετά το "ανάγνωσμα των επιστολών"....
Το θέμα είναι πότε να τον βρεί τον πρωθυπουργό για να συνατηθούνε.
Μάλλον στο αεροδρόμιο την "κόβω" την συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.