Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Κάναμε λάθος με τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά ψηφίζουμε το Νομοσχέδιο !!!!

 Γ. Παπανδρέου: Κάναμε λάθος με τα τέλη κυκλοφορίας (29 Δεκ.09)

 "Λάθος χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπανδρέου τη ρύθμιση των τελών κυκλοφορίας που έχει εξελιχθεί σε χαράτσι για τους ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού. Υποστήριξε ότι αυτό θα διορθωθεί από τον επόμενο χρόνο, χωρίς να αποκλείσει διορθωτικές κινήσεις και για τα τέλη του 2010, που πληρώνονται αυτή την περίοδο". ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ο στόχος μας είναι να περιοριστεί η χρήση των αυτοκινήτων, όχι η ιδιοκτησία τους. Το μείγμα των μέτρων που θα εφαρμοσθούν προς αυτή την κατεύθυνση του χρόνου πιστεύω ότι θα είναι πιο αποτελεσματικό και απολύτως δίκαιο».
(Συνευτεξη Κας Μπιρμπίλη στο ΒΗΜΑ 24 Ιαν.10)

Kάναμε λάθος με τα τέλη κυκλοφορίας και το μέτρο δεν ηταν αποτελεσματικό και δίκαιο!!!
Αυτά μας έλεγαν μέχρι πριν 1 μήνα ο Κος Πρωθυπουργός και η Κα Μπιρμπίλη και τώρα φέρνουν στην βουλή νομοσχέδιο :
 "Αναπροσαρμογή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων και κατάργηση του μέτρου απόσυρσης οχημάτων"

Η κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την κατάργηση της απόσυρσης και την αναπροσαρμογή των τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, που η κυβέρνηση έφερε, σήμερα, προς ψήφιση στη Βουλή, συνιστά ένα μοναδικό κοινοβουλευτικό παράδοξο. 
Ενώ, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και η υπουργός Περιβάλλοντος έχουν πρόσφατα παραδεχθεί δημόσια την λανθασμένη και άδικη απόφασή τους, παρόλα αυτά επιμένουν σε αυτήν και την φέρνουν προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.