Γιατί την Ελλάδα; Γιατί τώρα;


Διαβάζοντας το άρθρο  Why Greece? Why Now?  ένοιωσα έκπληκτος για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Αυτό που αναφέρει το άρθρο είναι ότι έψαχναν για εξιλαστήριου θύμα και βρήκαν την Ελλάδα.
Επίσης μνημονεύει ότι η Ελλάδα επελέγη γιατί έχει μια καινούργια κυβέρνηση, που δεν γνωρίζει πως λειτουργούν οι οργανωμένοι γκάνγκστερ στον πολιτισμένο κόσμο.
Η Ελλάδα υποστηρίζει το άρθρο δεν είναι η μόνη που έχει φτάσει στα όρια της χρεωκοπίας. Στο παρελθόν είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια οικονομικά προβλήματα τόσο η Γερμανία όσο και η Αγγλία με την ανοχή μάλιστα της Ε.Ε .
Θεωρεί ότι επίσης ο συγγραφέας ότι είναι αδιανόητο οι Έλληνες υπάλληλοι των 700-800 ευρώ, να παραμυθιάζουν τους μεγάλους Ευρωπαίους οικονομικούς εγκεφάλους των 15-20000 ευρώ.
Η Ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με το άρθρο αμύνεται-υποστηρίζει με περιορισμένο οπτικό ορίζοντα το όλο θέμα, σε ότι αφορά τον στόχο των υπονομευτών.
Που δεν είναι η Ελλάδα, είναι το Ευρώ.


"The Euro is under fire. The Euro is the target of the speculators where there is real profit. 
Why else would two of the world’s leading financial newspapers attack Greece on their front pages every single day?
What is it worth?
No, Greece is not worth that much bad publicity.
The Euro is the target and the target hides political and speculative reasons. The end of the Euro is coming and it is coming soon, as since its introduction, Europe although it had a common currency, did not manage to get a common budget."

Σχόλια