Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Άν το Ιράν αποκτήσει πυρηνικά, το ίδιο θα κάνει και η Τουρκία

Άν το Ιράν αποκτήσει πυρηνικά, το ίδιο θα κάνει και η Τουρκία, αυτό φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Binyamin Netanyahu, στον Γιώργο Παπανδρέου, σύμφωνα με το άρθρο If Iran gets nukes, so will Turkey

Η δήλωση αυτή φέρεται να έγινε σε τυχαία συνάντηση και συνομιλία που είχε ο Netanyahu με τον πρωθυπουργό μας σε εστιατόριο της Μόσχας.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός, ζήτησε να καθήσει μαζί με τον Netanyahu, που συνοδευόταν από την γυναίκα του.

Η ακριβής δήωση σύμφωνα με το άρθρο ήταν: "In an apparent to prod the Greeks toward action on the Iranian issue Netanyahu said that a nuclear would eventually lead to the Nuclearization of Turkey, Greece’s long-time nemesis, as well as Egypt and Saudi Arabia".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.