Για λύπηση είναι ο Παπ... ζορίζεται να πληρώσει δύο ιδιωτικά!!!

Είναι εξωκοινοβουλευτικός λέει και δεν πέρνει πολλά χρήματα...
Η δε γυναίκα του μαζεύει μανιωδώς αποδείξεις!!!

Α ρε στυλιάρι που θέλετε και σεις και αυτοί που σας προβάλουν...



Από: ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Σχόλια

  1. Τί συναίνεση πιά, έχουμε τρελλαθεί;
    Πρώτα μας κορόϊδεψαν σαν μαθητούδια και τώρα τα ρίχνουν όλα στη Ν.Δ., στους κερδοσκόπους, στους αμερικάνους, στους γερμανούς, ότι μπορείς να φανταστείς!
    Σε λίγο θα μας λένε ότι φταίει ο Θεός ή ότι τους έχουν κάνει μάγια.
    Δεν ντρέπονται λίγο να λένε τέτοια πράγματα αυτοί που αυξάνουν κατακόρυφα τη φορολογία ακινήτων-τσιγάρων-αυτοκινήτων-ποτών-βενζίνης, που έδιωξαν δεκάδες χιλιάδες κακοπληρωμένους stage, που κατάργησαν την απόσυρση, που έχουν στείλει 250.000 ανθρώπους στην ανεργία, που χάρισαν 2,5 δισ. ευρώ από τα σπρέντς στους αμερικάνους κερδοσκόπους, που αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, που κόβουν το ΕΚΑΣ από χιλιάδες συνταξιούχους και που κόβουν τα επιδόματα των χαμηλόμισθων;
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ;
    Ντροπή σου Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.