Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Άμα δεν έχεις επαφή με τον κόσμο αλλά προσπαθείς να τον κατευθύνεις... λογικό είναι να εκπλήσεσαι

Όταν βλέπεις κάθε μέρα Τράγκα και Μακρή, όσο να ' ναι επηρεάζεσαι... έτσι λοιπόν πιστεύεις ότι οι Νδιτες βλέπουν Καραμανλή και τρελαίνονται. Μετά είναι λογικό να σου προκαλεί αίσθηση το παρακάτω γεγονός:

«Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως, όταν ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, προσήλθε στο χώρο της ομιλίας, καταχειροκροτήθηκε εξίσου με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ θερμό ήταν το χειροκρότημα και όταν εισήλθε στο χώρο η Ντόρα Μπακογιάννη.»

ΠΗΓΗ: Περιθωριακή ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί ρομποτάκια για να εμφανίζει επισκέψεις και ζητάει λυσσωδώς την ποινική δίωξη του Καραμανλή

Δηλ. ρε εξυπνάκηδες τι περιμένατε;
Να γιουχάρουν οι ΝΔίτες τον Καραμανλή;
Μ' αυτό το μυαλό να κοιμάστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.