"Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη"

"Ένα λάθος" χαρακτηρίζει την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη ο Χανς Άιχελ 

"Εκ των υστέρων μπορεί να πει κανείς ότι επρόκειτο για λάθος καθώς τα στατιστικά στοιχεία δεν ήταν σωστά", λέει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Χανς Άιχελ σε δηλώσεις του προς την ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Focus. 

Ενδεχόμενη έξοδος της χώρας μας από την ευρωζώνη θα ήταν όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, ο λάθος δρόμος. "Για την Ελλάδα θα ήταν η καταδίκη της, ενώ για την ευρωζώνη πλήγμα αξιοπιστίας"

Ο Χανς Άιχελ, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών μεταξύ 1999 και 2005 επί καγκελαρίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, υποστηρίζει τέλος, ότι σε περίπτωση που οι επενδυτές σταματήσουν να δίνουν λεφτά στην Ελλάδα, η ΕΕ θα πρέπει να προχωρήσει σε ενέσεις ρευστότητας. "Αυτό θα έπρεπε να γίνει υπό αυστηρές προϋποθέσεις", καταλήγει ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός.

Aπό: DEUTSCHE WELLE

Σχόλια: 

Τώρα είναι αργά για όλους .....

Σχόλια

  1. Φυσικά και ήταν λάθος.

    Μόνο που εμάς κανένας δεν μας ρώτησε όταν μας έβαλαν.

    Και οι ξένοι ήξεραν πως μας έβαλαν.

    Γι αυτό ας το βουλώσουν όλοι τους τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.