Η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει η ίδια τα προβλήματα της .

Η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει η ίδια τα δημοσιονομικά της προβλήματα, καθώς υπάρχει ευρύτερη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως του ελληνικού λαού υπογράμμισε ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, με παρέμβασή του στην έκτακτη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Στρασβούργο, με θέμα την κατάσταση των χωρών της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Ο κ. Σκυλακάκης επισήμανε ότι ατελέσφορες συζητήσεις περί βοήθειας δεν βοηθούν την Ελλάδα. Επισήμανε επίσης ότι οι "ελληνικές στατιστικές" για τις οποίες τόσος λόγος γίνεται "ήταν και ευρωπαϊκές" και ανέφερε χαρακτηριστικά "Μη μου πείτε ότι η Eurostat , η Επιτροπή και το ECOFIN δεν γνώριζαν ότι το ελληνικό χρέος δεν μπορούσε να μεγαλώνει αν δεν υπήρχε αντίστοιχο έλλειμμα. Ή ότι δεν γνώριζαν ότι το χρέος -και όχι μόνο το ελληνικό- δεν είχε ποτέ "συνεχή καθοδική πορεία", προς το 60%; Κατά τη γνώμη μου το βασικό πρόβλημα της Ευρωζώνης είναι ότι οι κανόνες της εφαρμόστηκαν κυρίως με πολιτικά κριτήρια και ότι ελέγχοντες και ελεγχόμενοι είναι το ένα και το αυτό". Ο κ. Σκυλακάκης σημείωσε ότι κυνηγούμε ανεμόμυλους αν θεωρούμε ότι το μεγάλο πρόβλημα του Ευρώ είναι οι κερδοσκόποι, και αναρωτήθηκε "όταν ανέβαινε το Ευρώ τι ήταν οι κερδοσκόποι, ευρωφιλάνθρωποι" ;
Τέλος, ο Έλληνας Ευρωβουλευτής δήλωσε ότι θανάσιμος μακροχρόνιος κίνδυνος για τη συνοχή της Ευρωζώνης είναι η συνολική απώλεια ανταγωνιστικότητας και οι διαρκώς διευρυνόμενες αποκλίσεις στην ανταγωνιστικότητα μεταξύ βορά και νότου, που "προπαντός θα πρέπει να μας απασχολήσουν".

Σχόλια

  1. Σύμφωνα με τον Πρετεντέρη, την Τρέμη, το Χατζηνικολάου, τον Τσίμα, το Λιαρέλλη, τον Καμπουράκη, τον Οικονομέα, τον Αυτιά, τον Παπαδάκη και τον Τριανταφυλλόπουλο ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ.
    Όταν πριν από ενάμισυ χρόνο ο κακομοίρης ο Αλογοσκούφης πήγε να εφαρμόσει μια απλή κατάργηση του ψωρο-αφορολόγητου των ελευθέρων επαγγελματιών έπεσαν επάνω του να τον φάνε ζωντανό όλες οι ¨δημοκράτες" τηλε-ηθοποιοί των ιδιωτικών καναλιών.
    Τώρα που ο Γιωργάκης ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, μειώνει τους μισθούς, αυξάνει δραματικά τη βενζίνη, αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης, πετσοκόβει τους ελεύθερους επαγγελματίες, ρημάζει τις επιχειρήσεις, διπλασιάζει την ανεργία, και γενικά παίρνει τα πιό αντιλαϊκά μέτρα ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ δεν θα έπαιρνε, τώρα δεν πειράζει.
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Δηλαδή, τότε τα χαδάκια ήταν για το καλό του Αλογοσκούφη αλλά τώρα το ξέσκισμα είναι για το καλό της χώρας.
    Καταλάβαμε.
    Καταλάβαμε πολύ καλά.
    ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ "ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ"
    «Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί, να φέρεται δουλοπρεπώς στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο.
    Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή.
    Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε.
    Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία άλλων.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΣ ΠΟΡΝΕΣ».
    Eric Jon Phelps

    από το dexiextrem

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.