Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Η Ελλάδα χρησιμεύει σαν αποδιοπομπαίος τράγος...

 

Η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung επισημαίνει:  
«Η Ελλάδα χρησιμεύει σαν αποδιοπομπαίος τράγος. Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι μικρότερο από αυτό της Ιταλίας και η τρύπα στον προϋπολογισμό δεν είναι πιο βαθιά από ότι στην Ισπανία ή στην Ιρλανδία. Αλλά η αλληλεγγύη στην ΕΕ χωλαίνει. Η Ελλάδα θα πρέπει να βγει έξω από το φαύλο κύκλο του δανεισμού όχι με τελεσίγραφα, αλλά με χειροπιαστή βοήθεια από τις Βρυξέλλες. Και θα πρέπει και η ίδια να βοηθήσει τον εαυτό της
Δεν φθάνουν οι εκκλήσεις για περικοπές, θα πρέπει να διασφαλίσει πρόσθετα έσοδα με αύξηση του ΦΠΑ σε είδη πολυτελείας, καταπολεμώντας τη φοροδιαφυγή και επιβάλλοντας φόρους στους πλούσιους και τις τράπεζες». 
Από: DEUTSCHE WELLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.