Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου

Η οικονομία και τα εθνικά θέματα αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Η συνάντηση που έχει οριστεί για τις πέντε απόγευμα πραγματοποιείται μετά από αίτημα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στο μεταξύ, τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Oικονομία προανήγγειλε το ΠΑΣΟΚ.
Εξεταστική επιτροπή για την Οικονομία
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής επισήμανε πως πρέπει να γίνει γνωστό ποιοι έστελναν ψεύτικα στοιχεία στις Βρυξέλλες και ποιές αποφάσεις εκτίναξαν τα δημοσιονομικά ελλείμματα.
Η ΝΔ συμφώνησε στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, αλλά με διερεύνηση του θέματος από το 1980, ώστε να αποδειχθεί, όπως υπογραμμίζεται, ότι το δημόσιο χρέος είναι, κατά 92%, δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ.
Για κυβερνητικό αντιπερισπασμό κάνουν λόγο το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης παρατήρησε πως η χώρα δεν αντέχει άλλες εξεταστικές επιτροπές και ζήτησε να σταλεί ο σχετικός φάκελος πρώτα στον Εισαγγελέα.
Πηγή: ΝΕΤ 105,8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.