Η σιωπή είναι χρυσός...

Διαβάστε απόσπασμα άρθρου της Washington Post, που αναφέρεται στη συνέντευξη Πάγκαλου στο BBC Radio.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/02/24/AR2010022402095.html

Pangalos also said Italy had done more than Greece to mask the state of its finances to secure euro zone entry.
"You simply put some amounts of money in the next year ... it is what everybody did and Greece did it to a lesser extent than Italy for example," Pangalos said.
Tι κάναμε λέει ο Κος Πάγκαλος, οι Ιταλοί έκαναν περισσότερα για να κρύψουν την οικονομική τους κατάσταση και να ασφαλίσουν την είσοδό τους στην ευρωζώνη.
Απλώς βάζεις-μεταφέρεις κάποια χρηματικά ποσά τον επόμενο χρόνο.. Αυτό κάνουν όλοι και η Ελλάδα το έκανε σε μικρότερη έκταση από ότι η Ιταλία για παράδειγμα.


Αυτά που λέτε ότι κάνατε Kε Πάγκαλε αν είναι νόμιμα, γιατί γίνεται τόσος "ντόρος", γιατί μας ζητάνε να απολογηθούμε και να εξηγήσουμε τι έγινε;
Για τα "τοξικά ομόλογα" του 2001 δεν λέτε τίποτα όμως, αυτά που εμπίπτουν στην αγορά συναλλαγματικών αποθεμάτων;;
Τέλος μιας και αναφερθήκατε στους Ιταλούς, μπορεί να έκαναν και χειρότερα κανείς δεν αμφιβάλει. Αλλού είναι το θέμα, οι Ιταλοί ξέρουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό κάτι που δεν ξέρουμε και δεν έχουμε μάθει εμείς...
Η σιωπή είναι χρυσός...

Σχόλια

  1. Καλά τα λές φίλε μου και εσυ και οι άλλοι bloggers, το θέμα είναι ποιός σας ακούει...
    Αυτοί μόνο να μιλάνε ξέρουν, αλλα χωρίς να ξέρουν τι και που το λένε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεπέρασε κάθε όριο ο Πάγκαλος. Είναι όχι απλά γελοίος, είναι επικίνδυνος.
    (Κάτι μου λέει ότι αύριο θα ζητάει πάλι συγνώμη όπως τότε που χαρακτήρισε τη Γερμανία γίγαντα με μυαλό νάνου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.