Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Πότε επιτέλους θα παραιτηθεί;


Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα υποβάλλει την παραίτησή του ο υπουργός προστασίας των λαθρομεταναστών Μιχάλης Χρυσοχοίδης.
Μετά τη σωρεία των άστοχων ενεργειών και δηλώσεών του που είχαν ως αποτέλεσμα πρωτοφανή περιστατικά (βόμβα στη βουλή, βόμβα στο γραφείο του, βόμβες κάθε μέρα όπου μπορεί να φανταστεί κανείς κλπ) ήρθε και η χθεσινή σύλληψη πολιτών που είχαν την ατυχή έμπνευση να "τολμήσουν" να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής.
Ο υπουργός προστασίας των λαθρομεταναστών, πιστός στις αρχές του δε θέλησε να στεναχωρήσει τους φίλους του λαθρομετανάστες και έτσι με εντολή του, συνελήφθησαν στον Αγ. Παντελεήμονα πολίτες οι οποίοι θα ξεκινούσαν για να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της πλατείας Αμερικής (που αμφιβάλω εάν έχει περάσει ποτέ του από εκεί ο υπουργός).

Ο υπερφίαλος υπουργός καλά θα κάνει κάθε μέρα να διαβάζει το δελτίο εγκληματικότητας της μέρας στις μεγάλες πόλεις προκειμένου να κατέβει από τα σύννεφα που πετάει μπας και καταφέρει να κάνει κάτι για να διορθωθεί η κατάσταση.

Μου κάνει εντύπωση η βιασύνη που έδειξε ο υπουργός να επέμβουν οι δυνάμεις της αστυνομίας στη χθεσινή συγκέντρωση, όταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ οι που...ς και οι λαθρέμποροι αλλοδαποί αλωνίζουν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με την ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ του.

Αλλά τα είπαμε αυτά. Το κράτος αρέσκεται στο ρόλο του νταβατζή και του προστάτη.
Για την κατάσταση αυτή υπάρχουν υπεύθυνοι και έχουν ονοματεπώνυμο.

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν είναι ικανός ο υπουργός να καταλάβει ότι οφείλει να παραιτηθεί, ας το κάνει ο Γιώργος.
Εάν βέβαια έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται σε καθημερινή βάση στις μεγάλες πόλεις, που πολύ αμφιβάλω.

Από: πολιτική πρόταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.