Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ; ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ...ΤΟ 'ΦΑΓΕ ΚΑΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ !!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ!! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΖΙΝΙΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ 2/2/2010 Η ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ 12.000 ΟΙΚΣΜΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΣ ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ!!!!
ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΚΑΨΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ!!! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ; ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΑΡΚΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣτΕ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ; ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑΥΤΑ;
ΚΑΛΑ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ!!!
ΓΙΑ ΤΟ Τ.Ε.Ε. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ...ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;

Aπό: ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ                                                                                                 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.