Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Φως παντού, Φως σε όλα και σε όλους..

Σε σημερινό δημοσίευμα του Business Week  για τα "τοξικά" ομόλογα της Goldman Sachs, μεταξύ άλλων παρατίθενται και δηλώσεις της Angela Merkel και της Γάλλου υπουργού οικονομικών Christine Lagarde.

Η Angela Merkel είπε ότι "Θα ήταν σκάνδαλο αν οι τράπεζες βοήθησαν την Ελλάδα να "ζυμώσει" τον προυπολογισμό της".


Από την άλλη η Christine Lagarde, ανέφερε ότι " Ακόμα και άν τα swaps ήταν νόμιμα, αυτά συνεισέφεραν σε αποσταθεροποίηση".

Παράλληλα στις ΗΠΑ και σύμφωνα με το άρθρο οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες και η επιτροπή τραπεζών της Γερουσίας συνεχίζουν τις έρευνες.
Εξετάζουν μια σειρά-αριθμό ερωτήσεων που αφορούν στην Goldman Sachs και σε άλλες εταιρείες και στους διακανονισμούς τους με την Ελλάδα.

Εδώ τι γίνεται με το θέμα;;
Aπολύτως τίποτα, ή μάλλον έγινε εξεταστική επιτροπή για την κατάσταση της οικονομίας από το 2004.
Ότι έγινε πρίν το 2004 ήταν ΟΚ; όλα καλώς καμωμένα και "νόμιμα" !!
Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε, ότι από το 2004 μέχρι το 2009, ζούσαμε στο σκοτάδι;;;
Είναι δυνατόν να μας ζητάει η Ε.Ε να "απολογηθούμε" για τις τουλάχιστον ύποπτες συναλλαγές και μαγειρέματα του 2001 και να μην απαντάμε;;
Eίναι ποτέ δυνατόν, να μην απαντάμε και να λέμε ότι όλα ήταν νόμιμα τότε.
Δεν έχουν χρόνο στο ΠΑΣΟΚ, πότε να προλάβουν από την ατελείωτη μετρολαγνεία, τις παπαρομπουρδολογίες, τα μαγειρέματα, και την "λογοκρισία" ακόμη και των δηλώσεων του πρωθυπουργού.
Στις ΗΠΑ το εξετάζουν το θέμα, μιλάνε για αυτό και σε κάθε περίπτωση ασχολούνται.
Εμείς έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε, έχουμε να προετοιμάσουμε τον τσελεμεντέ της μεσογειακής ελληνικής διατροφής.
Aνάψτε τα φώτα παντού και ΟΧΙ μόνο στην"κουζίνα" για να κάνετε τα "μαγειρέματα" της μεσογειακής κουζίνας.
Δεν τρώμε κουτόχορτο Κοι του ΠΑΣΟΚ..
Φως παντού, Φώς σε όλα και σε όλους..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.