Ν.Δ: Δίπλα στον πολίτη

Συνεδρίασε, σήμερα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο.
Μετά τη συνεδρίαση, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κατά τη σημερινή σύσκεψη με τους Γραμματείς του κόμματος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, αφού υπογράμμισε ότι ο τόπος μας, η Ελληνική κοινωνία, βρίσκεται σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, ζήτησε από όλα τα στελέχη του κόμματος, από τους βουλευτές του κόμματος και, βεβαίως, από τους Γραμματείς του κόμματος, από τα μέλη, από όλη τη Νέα Δημοκρατία, να σταθούμε κοντά στον κόσμο, κοντά στον απλό πολίτη.
Να σταθούμε δίπλα στην Ελληνική οικογένεια, που δοκιμάζεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να αποτυπώνουμε τα προβλήματα, να βοηθάμε, να ακούγεται η φωνή του πολίτη, που μπορεί να διαμαρτύρεται, να υποδεικνύει κάτι καλύτερο.
Να προσπαθήσουμε, ως Νέα Δημοκρατία, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ωφέλιμοι, πιο χρήσιμοι στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Δίπλα στον πολίτη. Είπε ότι αυτό είναι το πρώτιστο καθήκον μας».

Σχόλια