Οργή και προσωπική παρέμβαση Σαμαρά για τις συλλήψεις κατοίκων

http://assets.tanea.gr/files/2009-12-15/thumbs/samaras_antwnhs%5B1%5D_232x.jpg“Κρατάμε υπεύθυνη στάση σε όλα τα θέματα αλλά μην δοκιμάζετε την υπομονή μας” διεμήνυσε ενώ απαίτησε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων.
Την οργισμένη αντίδραση Σαμαρά προκάλεσε η απίστευτη χθεσινοβραδυνή μεθόδευση των ταγμάτων εφόδου του Χρυσοχοΐδη που συνέλαβαν χωρίς καμμία αφορμή κατοίκους μεταξύ των οποίων και γνωστή Νομαρχιακή σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς μόλις ενημερώθηκε για τα γεγονότα, παρενέβει προσωπικά απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση όχι μόνο του στελέχους της ΝΔ αλλά και των υπολοίπων συλληφθέντων ζητώντας εξηγήσεις για το συμβάν. Ζήτησε μάλιστα τα ονόματα όσων έδωσαν τις εντολές και σχεδίασαν την “επέμβαση”.
Ήταν τέτοια η οργή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αμέσως μετά οι αξιωματικοί έψαχναν τους …πολιτικούς προϊσταμένους προφανώς για να αποσπάσουν στήριξη.
Ο Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί αναίτιες διώξεις πολιτών ούτε δαιμονοποίηση κινητοποιήσεων με το πρόσχημα της “κοινωνικής ειρήνης”.
Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και στελέχη της Δημοκρατικής Αναγέννησης, του ΔΗΚΚΙ και της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς, γεγονός που προκάλεσε και άλλες παρεμβάσεις πολιτικών αρχηγών, μεταξύ των οποίων του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Στέλιου Παπαθεμελή.
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός από έναν εκδότη που κρατήθηκε με το πρόσχημα προγενέστερης δίωξης που εκκρεμούσε εις βάρος του, πληροφορία η οποία ελέγχεται.
Ο Σαμαράς πάντως διεμήνυσε στον Υπουργό Προ Πο ότι τέτοιες φασιστικές μεθοδεύσεις δεν θα γίνουν ανεκτές στο μέλλον. “Κρατάμε υπεύθυνη στάση σε όλα τα θέματα αλλά μην δοκιμάζετε την υπομονή μας” προειδοποίησε.

Aπό:olympiada

Σχόλια

  1. ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑTΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ.
    NIK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.