Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

Το Σαρακοστιανό τραπέζι

Στα ίδια περίπου επίπεδα με τα περσινά, κινούνται φέτος οι τιμές του σαρακοστιανού τραπεζιού, ενώ ορισμένα είδη, όπως ο χαλβάς και τα καλαμάρια, είναι κατά τι φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι. Δείτε το Video

Ωστόσο οι καταναλωτές θα πρέπει να προσέχουν πολύ και την ποιότητα, ιδιαίτερα στα θαλασσινά, τα οποία είναι ευαίσθητα σε αλλοιώσεις.

Τα φρέσκα θαλασσινά μπορούμε να τα ελέγχουμε από την όσφρηση αλλά και την όψη τους-να μην έχουν έντονη μυρωδιά και τα οστρακοειδή να είναι κλειστά.

Το κόστος του σαρακοστιανού τραπεζιού φέτος για μια τετραμελή οικογένεια κοστίζει από 65 μέχρι 75 ευρώ.

Από: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.