Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Χούντα είναι. Θα περάσει; Ξύπνα Αντώνη Σαμαρά!

Μετά τα νέα σημερινά αίσχη της "Αστυνομίας" του Χουντοχοϊδη, με τη σύλληψη μέχρι και της Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ Χριστίνας Σιδέρη, του Μέλους του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλία Λέντζου και του Τάσσου Χατζηπαράσχου της επιτροπής Εθνικής σωτηρίας, επειδή τόλμησαν να είναι..συγκεντρωμένοι στον Άγιο Παντελεήμονα, δεν έχουμε καμιά διάθεση να σχολιάσουμε καν αυτά που έγιναν.

Χούντα είναι. Θα περάσει όμως;
Ξύπνα Αντώνη Σαμαρά, επιτέλους!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.