Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Ελληνο Βουλγαρική συνεργασία


Σύμφωνα με άρθρο του http://www.focus-fen.net/?id=n211152, η Υφυπουργός οικονομίας και ενέργειας της Βουλγαρίας Maya Hristova θα περευρεθεί σε ελληνοβουλγαρική ομάδα εργασίας στην Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Υπουργείου.

Oι δυο χώρες θα συζητήσουν το θέμα της κατασκευής του αγωγού διασύδεσης Ελλάδας-Βουλγαρίας. Με την διασύνδεση θα παρέχονται αρχικά 3 εκατ.κυβικά μέτρα αερία με προοπτικ΄μελλοντικής αύξησης της ποσότητας σε 5 εκατ.

Σχόλο:
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ξένα πρακτορεία και εμημερωνόμαστε.
Δεν είναι σοβαρό to θέμα για να βγάλει ανακοίνωση το ΥΠΕΚΑ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.