Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Μάριος Ξηρομερίτης: Φτάνει ως εδώ !!

Στο άρθρο μας   Θέλουν να κάνουν τη Λάρισα χαβούζα.... είχαμε συμπεριλάβει τα σχόλια του Κου Μάριου Ξηρομερίτη

"Πρεπει να κινητοποιηθούμε όλοι οι φορείς, οι τοπικες αυτοδιοικήσεις, οι οικολόγοι και σύσσωμοι οι πολίτες για να σταματήσουμε την παράνομη ανα την Ευρώπη και καρκινογόνο καύση του πετ-κοκ (λυματολάσπη).
Είναι μείζων θέμα για την δημόσια υγεία της πόλης μας, να σταματήσει η καύση πετ-κοκ απο εργοστάσιο της περιοχής με μια παραλογη και αποκλειστική άδεια καύσης, στον συγκεκριμένο επιχειρηματία απο το ΠΕΧΩΔΕ προ 5ετιας.
Ο καρκίνος θερίζει στη πόλη μας και δεν έχουμε την πολυτέλεια να δίνουμε παράταση σε τέτοιες επικύνδυνες και ρυπογόνες καύσεις που μόνο καρκίνο προκαλούν !!
Φτάνει ως εδώ !! 

Για το λόγο αυτό άλλωστε όλες οι επιχειρήσεις καίνε φυσικό αέριο και  όχι πετ-κοκ.  Θα προτιμήσουμε την διάσωση του περιβάλλοντος και της υγείας μας απο την ίδρυση Ογκολογικού νοσοκομείου στην ευρύτερη περιοχή!!
  
'Ενα μήνα μετά και ύστερα από τα πρόσφατα γεγονότα στη "ΒΙΟΚΕΡΑΛ", ο Κος Ξηρομερίτης δηλώνει:


"Αισθάνομαι δικαιωμένος απο την ανακοίνωση που ειχα στείλει πριν 2-3 βδομαδες για την καυση πετ-κοκ και τη νομιμότητα της λειτουργίας της εταιρίας ΒΙΟΚΕΡΑΛ.

Δεν είναι θεμα εγωισμού όμως, για το ποιός έχει δίκιο αλλά πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι αν δεν ξεσηκωθούν οι πολίτες και αν δεν αντιδράσουμε η Λάρισα θα γίνει ο αποτεφρωτήρας όλων των παράνομων καρκινογόνων υλικών ανα το  πανελλήνιο!!! 
Να ξυπνήσουμε απο τον καναπέ και να ξεσηκωθούμε γιατί η λυματολάσπη που μας χάρισε το ΠΕΧΩΔΕ (επι θητείας Σουφλιά, για να εξυπηρετήσει τα διυλιστήρια πετρελαίου) καίει εδώ και χρόνια η BIOKEΡΑΛ και μας αποδίδει τον καρκίνο απλόχερα"

Μάριος Ξηρομερίτης
Χειρούργος ουρολόγος
Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Δήμου Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.