Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010

Για να θυμούνται οι παλιοί.....Ίσως οι εποχές να μοιάζουν μακρινές... Ίσως σε κάποιους να μην θυμίζουν τίποτε... Όμως ήταν αναμφίβολα αγνές κι όμορφες. Ρίξτε μια ματιά στο περιεχόμενό τους. Ίσως σας φανεί απλοϊκό και οι πιο "ψαγμένοι" να διαπιστώσουν και παιδαγωγικά λάθη (sic)... Τι σημασία έχει όμως; Το πολύ-πολύ να μας μαλώσει καμια ακαδημαϊκός, από αυτές που γράφουν τα "παιδαγωγικώς ορθά" αλλά χωρίς -Ελληνικό- άρωμα και ψυχή βιβλία με τις "μοντέρνες παιδαγωγικές προσεγγίσεις".

Αγνοήστε τα προηγούμενα... Ακολουθήστε το scribd που φιλοξενεί τα δύο βιβλία των παιδικών μας (;) χρόνων και κατεβάστε τα. Ίσως σε λίγα χρόνια να ξαναγίνουν επίκαιρα...

Από: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΛΗΜΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.